Leiderdorp - LSG3 3,5 - 4,5

Om met de deur in huis te vallen: we zijn op achterstand gezet t.o.v. de koploper. We moesten de punten laten aan LSG. Het was zo'n dag ... teveel spelers haalden hun niveau niet, en de overwinning van LSG is dan ook terecht. 

Leiderdorp - DSC Delft 2 4½ - 3½


Om de aansluiting bij de koploper te houden, moest er vandaag gewonnen worden van het tweede team van Delft. Een team met veel wisselende spelers die het elk team lastig kunnen maken. En dat moest gebeuren zonder de bezielende leiding van onze captain Wim. En tijdens de week kwamen er ook nog twee afzeggingen bij waardoor jeugdspeelster Katja Venema haar debuut mocht maken in het eerste.

Leiderdorp - Philidor II 5-3

Nog net een dag voor de gedeeltelijke lockdown kon de 4e ronde gespeeld worden, thuis tegen Philidor2. Het werd een verdiende overwinning, al moest er tot ver in het 5e uur voor geknokt worden. We hebben nu 6 matchpunten uit 4 wedstrijden, en spelen goed mee om de topplaatsen. Nu maar hopen dat de competitie verder ook doorgang kan vinden...  Maar nu naar de wedstrijd.

Leiderdorp A wint eerste wedstrijd

Philidor A - Leiderdorp A 3-5

Twee dagen na een pijnlijke en onterechte nederlaag in de KNSB-wedstrijd tegen ASC, mocht ons eerste team aantreden in de competitie van de Leidse Schaakbond. Met zes dezelfde spelers een mooie kans om revanche te nemen, maar dat moest wel gebeuren tegen een van de sterkste teams uit de klasse: Philidor A.

ASC-Leiderdorp 4 1/2 - 3 1/2

 Na een gewonnen eerste ronde trokken we verwachtigsvol naar Alphen voor onze eerste uitwedstrijd. We wisten bij voorbaat dat het een zware wedstrijd zou worden, de laatste wedstrijd voor het Corona-tijdperk hadden we immers in Alphen verloren!