Oliebollentoernooi 7 Januari

LSG organiseert weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi (snelschaken met een team van 4 personen). Leiderdorp is expliciet uitgenodigd. Zie beneden.

Als je het leuk vindt het nieuwe jaar te openen met een relaxed schaaktoernooi, dan is dit een goede gelegenheid. Mocht je interesse hebben laat het dan weten aan Lo.

Hier de informatie van LSG:

Het Leidsch Schaakgenootschap organiseert namens de Leidse Schaakbond op zaterdag
7 januari 2017 het traditionele Oliebollen toernooi: snelschaken voor viertallen van de verenigingen uit de Leidse en Haagse Schaakbond.

Zaterdag 7 januari 2017
Denksportcentrum Leiden
Robijnstraat 4  071-5723229
Aanmelden tot 10:00 uur
Prijsuitreiking: ± 17:00 uur

Speeltempo
3 minuten per persoon plus 2 seconden per zet vanaf zet 1.

Systeem
Competitie voor viertallen waarbij ieder twee partijen tegen dezelfde tegenstander speelt. Groepen van ongeveer gelijke grootte ingedeeld op gemiddelde rating; aantal groepen afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Rond het middaguur worden de oliebollen geserveerd.
Let op: De viertallen mogen uitsluitend bestaan uit spelers van één vereniging, deel uitmakend van de Leidse Schaakbond danwel de Haagse Schaakbond.

Nieuw is dit keer dat de eindklassering in eerste instantie op matchpunten bepaald wordt, en daarna pas op bordpunten.

Prijzengeld:
Drie teamprijzen per groep: 1e prijs groep A € 160,-.
Daarnaast is er een aardigheidje voor de topscorer van elke groep.

Aanmelden:
Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per team en dient aan de zaal betaald te worden.

Aanmelden tot en met 4 januari 2017 per e-mail naar oliebollen@lsg leiden.nl, onder vermelding van: naam Vereniging, namen van alle spelers en hun KNSB-rating.

De zaal biedt capaciteit aan maximaal 40 teams; meldt u daarom op tijd aan. Inschrijven aan de zaal is niet mogelijk!

Tot ziens op zaterdag 7 januari a.s. in het Denksportcentrum Leiden!