Snelschaakkampioenschap clubteams 25 maart 2017

De Delftsche Schaakclub en Westlandse Schaak Combinatie organiseren - namens de Haagsche Schaakbond - op zaterdag 25 maart 2017 het HSB-snelschaakkampioenschap voor clubteams. Vorig jaar was een groot succes met 31 deelnemende teams was de zaal maximaal bezet. Het zou leuk zijn als jullie komend jaar weer van de partij zijn.

Op de toernooisite is via onderstaande link meer informatie beschikbaar en is te volgen welke verenigingen zich reeds hebben aangemeld. Inmiddels hebben zich reeds 20 teams aangemeld.

Aanmelden kan tot en met donderdag 23 maart 2017, maar bijvoorkeur eerder want vol=vol! Aanmelden kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onder vermelding van:

naam vereniging,

namen van alle spelers,

KNSB rating van alles spelers.