Senioren en Veteranenkampioenschap Leidse Schaakbond 2017

Op zaterdag 8 april 2017 organiseert Schaakclub Oegstgeest '80 het Senioren- en Veteranenkampioenschap van de Leidse Schaakbond. Deelnemers moeten geboren zijn vóór 8 april 1967 om als senior te worden ingeschreven, en vóór 8 april 1957 voor inschrijving als veteraan. Om kans te maken op de titel dient u vanzelfsprekend ook lid te zijn van een club in de Leidse Schaakbond. Deelnemers van buiten de Leidse Schaakbond die graag willen deelnemen worden verzocht vooraf contact op te nemen met de organisatie (zie hieronder). Zij maken geen kans op de titel, maar wel op het prijzengeld. De winnende senior en veteraan van de LSB ontvangen bij deelname aan het Nederlands kampioenschap in juli 2017 een tegemoetkoming in de kosten van de LSB.

Locatie: Denksportcentrum Leiden, Robijnstraat 4, 2312 KE Leiden, tel.071-5723229

Inschrijving: per e-mail bij Geert van der Wulp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, geboortedatum, vereniging en rating. Inschrijving is ook mogelijk op zaterdag 8 april in het Denksportcentrum tot uiterlijk 9.30 uur.

Inschrijfkosten: € 10,- per persoon (waarbij de lunch is inbegrepen), te voldoen aan de zaal.

Wedstrijdschema: Vanaf 10.00 uur worden 7 ronden rapid gespeeld, met 20 min. bedenktijd per persoon per partij. Na 3 ronden onderbreking voor de lunch. Prijsuitreiking ± 16.30 uur.

Prijzengeld: 1e plaats € 75, 2e plaats € 50, 3e plaats € 25. Bij voldoende deelnemers ook ratingprijzen.

Tot ziens op zaterdag 8 april a.s. in het Denksportcentrum. Wij hopen weer op een massale aanmelding!