Joël verovert het clubkampioenschap 2016-2017

De laatste ronde van de wintercompetitie werd 10 mei verspeeld. Joël had aan remise genoeg om ongedeeld eerste te worden. Hij bekweet zich professioneel van zijn taak: met zwart wist hij vlak na de opening al tot een algemene afruil te komen. Toen stond hij eerder beter dan slechter en een goed-getimed remise-aanbod werd door zijn tegenstander aangenomen.

Joël was ook al eerste geworden in de herfstcompetitie en is daarmee automatisch clubkampioen geworden van het seizoen 2016-2017.

Bij deze van harte gefeliciteerd!

De kampioen van vorig jaar, Koert, had een vaderschaps-sabbatical opgenomen en heeft niet meegedaan aan de wintercompetitie. Gezien de progressie die Joël doormaakt zou Koert, had hij wel meegedaan, er een zware kluif aan gehad hebben dit seizoen. Verder is het goede resultaat van Rieks de moeite van het vermelden waard. Hij is samen met Kees gedeeld 5e geworden. Ook wil ik iedereen die dit seizoen weer regelmatig intern heeft gespeeld daarvoor bedanken. De interne competitie is toch het hart van de club.

We hopen dat de competitie volgend jaar nog spannender wordt en met meer deelname. Aanvulling vanuit de jeugd (die met aangepaste tijden mag spelen) zou goed zijn. Tenslotte is Joël ook vanuit onze jeugdvereniging doorgestoomd naar de senioren.

Clubavond Jeugd
Herfstcompetitie
Prijsuitreiking promotie 4e team
woensdag, 01 nov 2017
Clubavond Jeugd

Het tweede verliest 3.5-4.5 van Bodegraven. Winst van Marc & Frieda. Tony, Joop & Lo remise. Emily, Ivo & Quinten verlies.

Vanavond 20:00 SVL2 thuis tegen Bodegraven. Uw verslaggever doet later vanavond verslag. https://t.co/m48n2Vi0GM

Quinten speelt tegen uiteindelijke nummer 3 van snelschaaktoernooi. Uitslag mag geraden worden... https://t.co/G1BcsmR2Vi

Lucas wint, Jelmer wintven David remise. SVL5 (jeugd) wint met 4.5-1.5 van UtileDulci2. Knap hoor!!!

Puzzel van de dag