Wie is wie

Bestuur

Schaakvereniging Leiderdorp telt momenteel zeven bestuursfuncties. Hieronder staat per functie de verantwoordelijke en zijn/haar adres.

vacant

2353 NK Leiderdorp

06-22902627

Kader

Naast de bestuursleden heeft SV Leiderdorp een groot aantal functionarissen, wedstrijdleiders en trainers. Hieronder vindt u een overzicht.

Functionarissen

Jeugdleider Woensdagavond: Roald Vahl

Coördinator Website: Lo van Osch

Redacteur Clubblad “En Passant”: Lo van Osch en Roald Vahl

Redacteur Jeugdblad “Kleine Kwaliteit”: Jeroen Venema

Barbeheer: Aat Smits

Nationaal arbiter

Jeroen Abbes

Wedstrijdleider A

Tony van Dijk

Kees Hortensius

Edwin Poels

Erelid

Roald Vahl

Leden van verdienste

Paul Hooijmans

Jaap Riemens

Ruud Roozendaal

Voor vragen of opmerkingen betreffende deze website kunt u terecht bij de beheerder van de website!