Gezocht voor de nieuwe SVL-app: testers/uitprobeerders

Toen de website af was kwamen er van verschillende kanten opmerkingen dat een website leuk en aardig is maar dat je vandaag de dag toch echt niet zonder een app kunt.
Zodoende, na een jaar geknutsel, is er nu dan een app voor de club.

Hoewel ik denk dat ik de app goed getest heb, kunnen er toch nog flinke missers in zitten. Ook kunnen gebruikers dingen minder handig vinden of bepaalde handige functies helemaal missen. Daarom is het een normale gang van zaken om, voordat de app aan iedereen beschikbaar wordt gesteld, nog een testperiode in te lassen. Ik hoop dat dat nu, aan het einde van het seizoen, nog net kan.
Daarvoor zoek ik 3-5 mensen, liefst met minimaal één vertegenwoordiger uit de jeugd, de tienergroep en de senioren. Als je geinteresseerd bent meld je dan bij mij aan. (06-53838937 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Over de app
> De app is (voorlopig?) alleen voor Android toestellen beschikbaar. De android-versie van je toestel moet minimaal KitKat, in nummers: 4.4.0, zijn.
> De app werkt alleen met een account, zodoende kunnen uitsluitend SVL-leden gebruik maken van de app.
> Het basisidee is dat gebruikers kunnen kiezen welke onderdelen van de website zij interessant vinden en dat de app dan alleen die onderdelen laat zien. Het gaat daarbij, op dit moment, om    artikelen, agendapunten en doorverwijzingen naar andere websites (bijv KNSB-ratinglijst, LeiSB externe stand)
> Optioneel kun je aangeven dat de app pushberichten stuurt als er ergens iets nieuws is. (Bijv nieuwe ratings)
> Partijen en partijfragmenten (die in artikelen zijn opgenomen) worden apart getoond. Je kunt zo'n partij delen met andere schaak-apps op je toestel.
> Tenslotte zit er nog een soort Tweet-functie in de app. Dit leek me handig zodat iedereen berichten binnen de club kan versturen zonder dat de buitenwereld die ook kan lezen. (Echte SVL-Twitter berichten worden hierin geïmporteerd.)