Prijsuitreiking 2018-2019

Koert clubkampioen,  Kiri winnaar jeugd interne

Afgelopen woensdag was alweer de laatste speeldag van dit seizoen, en dus ook de dag van de prijsuitreikingen.
Voor het eerst sinds jaren hadden we een andere herfst- dan winterkampioen, namelijk Koert en Ivo. Zij speelden in de afgelopen weken de finale, wat resulteerde in een 1.5 - 0.5 overwinning voor Koert. Koert prolongeert daarmee zijn kampioenstitel. Helaas was de kampioensbeker nog bij de graveur, dus de foto is wat kaal... Ivo werd dus tweede, en Frank derde.


De interne beker is nog niet uitgespeeld vanwege drukte van de beide finalisten. Die gaat tussen Koert (daar heb je hem weer) en Stefan. De finale zal aan het begin van volgend seizoen gespeeld worden.
Het snelschaaktoernooi is een prooi geworden voor onze jeugd. De tienerjeugd is dankzij enthousiaste inzet van trainers Wim en Stefan erg sterk aan het worden, maar dit terzijde. Gedeelde eerste werden Joel en Quinten, Koert (wie anders?) redde de eer van de senioren door derde te worden.
Deze avond werd ook gebruikt voor de prijsuitreiking van de interne competitie van de tienerjeugd. Hier werd Kiri kampioen, David tweede en Lucas derde.
Tenslotte was dit de laatste speeldag van het Open Leiderdorps Rapid. Die werd op het nippertje gewonnen door Stefan, Joel werd tweede en Kiri had net een half puntje meer dan Wim, Frieda en Lucas.

Last but not least: veel dank voor Aat voor het inkopen en bijhouden van de barvoorraad alsmede het regelen van de wekelijkse bardienst.

Eesrte clubavond volgend seizoen: 4 september

Tot dan,
Lo

Nog wat foto's van de gelukkigen: