Up

File Size:
Date:
19 augustus 2018

Deze app is alleen geschikt voor leden van de Schaakvereniging Leiderdorp!

De app werkt alleen op het Android platform. (Dus niet voor Apple apparaten!)

Download de app via de Chrome browser van je mobieltje. Dan staat er 'download voltooid, openen?'. Kies voor openen. Kies dan voor installeren.

Engels: To get started, download an APK file using either Google Chrome or the stock Android browser. Next, go to your app drawer and click Downloads; here you will find the file you just downloaded. Open the file and install the app.

Bij de eerste keer moet je een gebruikersnaam ingeven. De gebruikersnaam wordt vastgelegd, maar je kunt de gebruikersnaam helemaal vrij kiezen. (Bijv Lo, Gr5677, zomaar). Een wachtwoord is niet nodig. De gebruikersnaam moet geverifieerd worden. Dat gaat niet automatisch maar de beheerder van de app doet dat. Stuur een e-mail (gebruik het e-mailadres waarmee je officieel bij de club bekend bent!) naar de beheerder met het verzoek je gebruikersnaam te activeren. Vermeld tevens welke naam je wilt gebruik voor de Shout-functie (een soort gesloten chat-functie voor leden van de club). Deze naam krijgt iedereen te zien, dus het beste gewoon je voornaam of iets anders duidelijks. De beheerder zal je activeren en stuurt een email terug. Daarna kom je automatisch in de app zonder dat je je verder nog moet aanmelden.

Belangrijk: bij verlies of verkoop van je mobieltje dit doorgeven aan de beheerder. Die zal je account blokkeren of verwijderen. Je account is namelijk gekoppeld aan je apparaat.

Privacy: Jouw gegevens en jouw Shouts worden niet gedeeld met derden. Shouts worden automatisch na 2 weken verwijderd uit de database. Wel wordt steeds het ip-adres van je laatse gebruik vastgelegd. Dit wordt alleen gedaan om misbruik te kunnen onderzoeken. Door de app te downloaden en te gebruiken ga je hiermee akkoord.